OVER ONS 

Constructiebureau H. Hagenaars is opgericht in 1994. In de loop der jaren groeide ons bureau uit tot een kleinschalig familiebedrijf. Oorspronkelijk hielden wij ons vooral bezig met het construeren van modellen, gietvormen en matrijzen t.b.v. gieterijen. In 2007 kochten wij onze eerste FARO Scanarm voor 3D laserscanning aan. Dit betekende een ommekeer in onze dienstverlening. Wij besloten ons te specialiseren in 3D scannen en meten. Niet alleen vanwege onze interesse in deze technologische ontwikkeling, maar ook door de toenemende vraag vanuit de markt. Dat is niet vreemd; een 3D scan geeft immers een exacte kopie van de werkelijkheid en is bruikbaar voor talloze toepassingen.

 

Ook vandaag de dag blijven wij ons op dit vlak ontwikkelen. Daarbij zoeken wij waar nodig de samenwerking met partners uit ons netwerk, om zo samen een oplossing te bieden voor de vraagstukken van onze klanten. Zelfs als dit betekent dat een klant uiteindelijk door een ander geholpen wordt. Dit vormt de basis voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Wederzijds respect is niet voor niets een van onze kernwaarden.

 

Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat wij blijven innoveren. Het is tegelijkertijd onze passie en uitdaging om hierin steeds voorop te lopen. Dat wij hierin slagen erkennen ook onze opdrachtgevers; zij weten ons inmiddels goed te vinden.

 

Wij onderscheiden ons van andere bureaus op het gebied van 3D scannen en meten door onze achtergrond in engineering. Dit stelt ons in staat om met andere ogen naar een scan- of meetproject te kijken. En om daarbij vooraf reeds de vertaling te kunnen maken naar en rekening te houden met zaken die van belang zijn in het vervolgtraject; de engineering.